Термотрансферни маркиращи системи
Технологията на термотрансферния печат е доказала своята надеждност, ефективност и икономичност в областта на първичното кодиране на продукти. Тя е чиста и позволява голяма гъвкавост на печат - освен традиционните кодове за дата на производство, смяна и годно до вие можете да отпечатате редица символи, графики, текст и безгрешни баркодове без да се съобразявате с посоката на движение на материала. Едно от основните предимства на термотрансферния печат са изключителни ниската себестойност на отпечатъка, както и минималните разходи за поддръжка.

LINX TT3

LINX TT3
LINX TT3 e просто, достъпно и завършено дигитално решение, осигуряващо качество, надеждност, проследимост и лесна работа на изключителна цена. Със своите малки размери, лесна поддръжка и намалени разходи за консумативи TT3 е предпочитано решение за кодиране в редица производства.

LINX TT5

LINX TT5
Кодерите TT5 използват термотрансферната технология за печат на кодове, дати, срокове на годност, текст, баркодове и графики върху гъвкави опаковки без да се влияят от производствената среда. Кодиращата система TT5 е лесна за работа и осигурява максимално време на работа без спиране на вашата производствена линия. Площ на печат до 55 х 135 мм.

LINX TT10

LINX TT10
Кодерите TT10 използват термотрансферната технология за печат на кодове, дати, срокове на годност, текст, баркодове и графики върху гъвкави опаковки без да се влияят от производствената среда. Кодиращата система TT10 е лесна за работа и осигурява максимално време на работа без спиране на вашата производствена линия. Площ на печат до 107 х 200 мм.


CAB серия XC за двуцветен печат - НОВ ПРОДУКТ

За едновременен печат в два цвята на непрекъснат материал, етикети, картон, текстил, синтетични материали и др. Принтерите от серията XC са подходящи за печат на етикети съгласно новите изисквания на GSH за етикетиране на химически продукти.

CAB XC6
  • Два термотрансферни печатащи модула
  • Първият модул е оборудван със система за икономия на лентаСолиден капак от алуминий
  • Специално разработен за големи ролки с диаметър до 300 мм
  • Голям графичен дисплей на български език
  • Резолюция 300 dpi за печат на много малки символи
  • Самостоятелна работа без РС
  • Разнообразни интерфейси като стандартно изпълнение
  • Работа с SQL-съвместими база данни
  • Готов за интеграция към SAP, благодарение на съвместната разработка на CAB и SAP. Специално разработени сензори за засичане на перфорация, черен маркер или разстояние между етикетите

CAB серия MACH4

CAB MACH4
Функционалността на високите класове индустриални принтери на много атрактивна цена.

CAB серия А+

CAB А4+
Професионални принтери за големи натоварвания и за всякакви приложения.

Двустранно печатащ принтер CAB XD4

CAB XD4
XD4 е индустриален принтер, специално разработен за да посрещне нуждите на потребителите от двустранен термотрансферен печат върху трудни за печатане материали като текстил, синтетични материали, фолия, термосвиваеми тръби за кабелна маркировка в електрониката и др.

За допълнителна информация ни се обадете или ни пишете.